Det kiler i magen!
Knekkebrød èt je rått!
Jadda!
Alle fra Mjøsområdet burde kjent igjen den gamle Vazelina slageren nå.
Det har seg slik at noen ganger får fruen i huset for seg at hun skal forsøke seg på noen helt nye oppskrifter. Noen oppskrifter har blitt gjengangere slik som melkesjokoladebrownis, andre oppskrifter har blitt et engangsforsøk, slik som pultostkake. (De på jobben min har blitt VELDIG skeptisk til hjemmelagede kaker etter at jeg tok med den på jobben). Men denne gangen var det knekkebrødoppskrift som skulle testes ut. Og hvis man ser bort ifra at vi ikke stekte de lenge nok, så ble resultatet veldig bra. Litt lite knekk, men veldig god smak.
Økonomisk tror jeg det var en katastrofe.
Jadda!
Alle fra Mjøsområdet burde kjent igjen den gamle Vazelina slageren nå.
Det har seg slik at noen ganger får fruen i huset for seg at hun skal forsøke seg på noen helt nye oppskrifter. Noen oppskrifter har blitt gjengangere slik som melkesjokoladebrownis, andre oppskrifter har blitt et engangsforsøk, slik som pultostkake. (De på jobben min har blitt VELDIG skeptisk til hjemmelagede kaker etter at jeg tok med den på jobben). Men denne gangen var det knekkebrødoppskrift som skulle testes ut. Og hvis man ser bort ifra at vi ikke stekte de lenge nok, så ble resultatet veldig bra. Litt lite knekk, men veldig god smak.
Økonomisk tror jeg det var en katastrofe.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar