søndag 12. august 2012

blomster...og litt til

 I går fant vi ut at det var på tide med nye blomster i hengeamplene våre, og kanskje det hadde vært fint å byttet ut plast med noe annet også...men dette var ingen enkel sak! Nesten ingen butikker har hengeampler, det er visst bare vi nordboerene som vil ha slik, så kineser'ne lager ikke slik. Plantasjen hadde stort utvalg i forhold til andre butikker, det vil si at de hadde tre typer...vi kjøpte to av de! Ene typen ser dere her i vinduet inne
 Gutta klare for familiedag på vegmuseum!
 Her er den andre typen ampel, zink kremmerhus!

Zink ampel med eføy ute
 Disse pottene ble kjøpt inn i dag, har hatt hvite potter overalt, men kanskje fint med litt sølv.
 Sølvpotte med orkide, jaja de skal vel helst ha gjennomsiktig potte.
 Fant visst en type til i dag...
 Tok vekk liftgardina og hengte opp en ampel med blomst i stedet, så nakent ut med en gang. Som Thomas sa det, "vi prøver det en uke"
Kjøpte et green gate krus til i dag, så nå har vi to røde og to beige! Men bare en rød asjett, har ikke bestemt oss for hvor mange vi egentlig vil ha.

2 kommentarer:

  1. Er det ikke bare å fylle på med 2 og 2 kopper til man har sånn 12-20 stk? Når vi kommer på besøk så legger vi jo beslag på 5 og så må man jo ta hensyn til at de kan gå i gulvet og slikt...
    Håper vi får til å treffes i høst!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jo, du har rett der, det er jo bare å fylle på med to og to! plutselig kommer det 5 og 5 på besøk :-) Hadde dere fin feiring lørdag? Ja, vi tar gjerne en tur til Oslo i høst! (tar gjerne i mot besøk også altså)

      Slett